Cívicus 2014: adjudicació de places



Cívicus 2014 ha tancat avui, 28 de maig, el termini de preinscripció.

Degut al gran nombre de preinscripcions rebudes i amb la finalitat de donar cabuda al màxim possible de joves, l'organització ha decidit obrir un segon grup de 20 places a la quinzena del 14 al 25 de juliol, amb la qual cosa pot garantir que tots els preinscrits podran realitzar, com a mínim, una quinzena de Cívicus 2014. Agraïm la col·laboració de tothom per tal de fer-ho possible.

Recordem que la matrícula s'ha de formalitzar entre el dia 28 de maig i el 4 de juny. És important respectar aquests terminis, ja que si no es perdrà la plaça. Cal portar emplenat el full de matrícula (que us podeu descarregar des d'aquest web), fotocòpia del DNI (les dues cares del document) i de la targeta sanitària, així com fer en efectiu el pagament de 50 € a Vicjove.

Per descarregar el full de matrícula, cliqueu aquí

Com t'ha anat? E5: Ferran Sala a Macedònia



Com t'ha anat? és una sèrie de vídeos en els quals es recull l'experiència de joves que han marxat a treballar a l'estranger o que han participat en alguna mena de voluntariat internacional. En aquest episodi, Ferran Sala ens explica la seva experiència després de participar en un intercanvi juvenil a Macedònia.

Des d'una perspectiva de proximitat i de testimoni directe, es vol donar importància a la veu dels que ja ho han fet i, també, a la necessitat d'informar-se de forma completa i objectiva abans d'emprendre una activitat d'aquest tipus.

Com t'ha anat? és una col·laboració de Vicjove i l'Oficina Jove d'Osona. Els vídeos han estat realitzats per Cristina Verdaguer, amb la col·laboració de la periodista Sara Blàzquez