10/01/2014: Bolo a l'Orfeó: Nit de Rock


El proper divendres, 10 de gener, comença el cicle Bolo a l'Orfeó, amb la Nit de Rock, que comptarà amb les actuacions de MM i Tao.

Durant el concert, el col•lectiu Fuckrylics farà un mural de pintura en directe, des del mateix escenari. Tots dos grups venen de presentar disc: MM, el grup dels germans Mir-Mir, acaba de posar al mercat el seu primer disc (There Was A Time ...), en el que fan un recorregut per diversos estils dins del Rock’n’Roll.

D’altra banda, els Tao, un grup de rock-metal amb un directe potent, també han presentat el seu primer disc (Código de Honor, Santo Grial Records, 2013), gravat a Cube Studios de Madrid sota la producció de Jorge Escobedo. Després de fer la promoció a Madrid, Barcelona, València, Oviedo, Vigo o Saragossa, entre altres localitats, Tao arriba, finalment, “a casa”.

El concert és gratuït. S'obriran les portes a les 22,30, començant el primer concert a les 23 h. Hi haurà una presentació a càrrec de membres de Gallaret Teatre i servei de bar, amb la col•laboració del Cafè de l’Orfeó