Vic invisible: revisitar la ciutat


Vic invisible és un projecte de visualització d’imatges del patrimoni de la ciutat mitjançant dispositius mòbils. Les imatges es troben distribuïdes pels llocs més emblemàtics de Vic. Podeu consultar les localitzacions i el projecte, clicant aquí

El Mur: Entre mirades, de Xevi Abril



El Mur, l’espai per a exposicions de petit format de Vicjove, acull, des del 26 d’octubre i fins el 13 de desembre, un nou testimoni de la creativitat dels joves d’Osona.

En aquest cas, es tracta d’Entre mirades, una mostra de 15 fotografies en color de Xevi Abril (Folgueroles, 1990), graduat superior de fotografia i amb estudis de fotografia de moda, que ha publicat recentment diversos treballs en revistes d’àmbit nacional i estatal.

Entre mirades és, emprant les mateixes paraules de l’autor, “un intent de captar l’essència de la persona que se’m posa davant la càmera. No formen part d’una mateixa sèrie, però sí que segueixen un fil conductor gràcies a les mirades que hi apareixen”.

Aquesta és la catorzena exposició feta a l’espai del Mur. La propera exposició serà la dels cartells dels Pastorets de Vic, realitzada per alumnes de l’Escola d’Art de Vic.

Qualsevol persona (amb les úniques condicions de que sigui jove i resident o vinculada a Osona) pot presentar una proposta per exposar al Mur, la qual serà avaluada i, si s’escau a les característiques de l’espai, programada.