Jazz from a Jar of Mordor, fotografies de Sonia Arias al Mur



Fins el 14 de juny es pot visitar una nova exposició del Mur, l’espai d’expressió de Vicjove. En aquest cas, es tracta de Jazz from a Jar of Mordor, títol sota el qual la fotògrafa i dissenyadora gràfica Sonia Arias presenta el treball realitzat per a la carpeta del disc “L’1” del grup QA4 (Quim Abramo Quartet). Es tracta d’un muntatge de diverses fotografies de diferents mides (com si es tractés d’un puzzle), realitzades durant una sessió de gravació del disc esmentat.

La complicitat entre fotògrafa i músics (tots dos, Sonia Arias i Quim Abramo) ha estat cabdal a l’hora de completar el treball gràfic. L’exposició forma part de les activitats complementàries del Voll Damm 15è Festival de Jazz de Vic, que començarà el proper 2 de maig.

Sonia Arias (Sabadell, 1988) està cursant actualment el Grau en Disseny Gràfic a l’Escola d’Art de Vic. També té estudis de Gràfica Publicitària i Fotografia Artística. Ha realitzat diversos treballs relacionats amb la música i els espectacles, però també ha engegat altres projectes professionals, des d’una perspectiva molt personal.