Inscripcions a la Cavalcada de Reis 2013


Ja és obert el període d'inscripcions a la Cavalcada de Reis 2013. Com l'any passat, es fa mitjançant Internet.

Els pasos que cal seguir són senzills. Si us plau, llegiu amb cura les instruccions:

1.- Per saber què podeu fer cliqueu aquí. Hi trobareu la distribució de places per edats i gènere, així com la seva remuneració.

2.- Per participar a la Cavalcada, cal emplenar el formulari d'inscripció.
Cliqueu aquí 
per accedir-hi i apuntar les vostres dades. Les places s'adjudiquen per ordre d'inscripció.
  • Si hi ha places al grup seleccionat, la web ho informa i la inscripció és definitiva.
  • Si les places ja estan exhaurides, es poden fer dues coses: o decidir ser reserva i llavors serà l'organització qui es posarà en contacte amb els interessats o bé fer la inscripció en un altre grup que  encara tingui places lliures.
  • És molt important que, en finalitzar la inscripció, la imprimiu o la deseu al vostre ordinador per imprimir-la més tard. Si heu indicat una adreça electrònica, rebreu un correu amb la inscripció. En tot cas, guardeu sempre una còpia de la inscripció.
3.- Tots els menors de 18 anys inscrits a la Cavalcada necessitaran presentar una autorització signada pel pare, mare o tutor legal, acompanyada d'una fotocòpia del DNI de la persona que signi. El model d'autorització l'obtindreu clicant aquí

4.- Un cop feta la inscripció, cal imprimir el formulari. Segons l'edat de la persona inscrita, hi ha dues possibilitats:
  • Els majors d'edat haureu de portar la inscripció impresa el dia de la recollida de la roba a la Nau de Reis (c. Indústria, 69. Vic). Per saber el dia d'aquesta reunió, cliqueu aquí
  • Els menors de 18 anys haureu de portar, a més de la inscripció, l'autorització emplenada i signada i una fotocòpia del DNI de qui signa (pare, mare, tutor legal,...), el dia de la recollida de roba a la Nau de Reis (c. Indústria, 69. Vic). Per saber el dia d'aquesta reunió, cliqueu aquí
Per a qualsevol dubte, podeu consultar Vicjove. També podreu fer-hi la inscripció si no disposeu d'Internet. Tingueu en compte l'horari d'atenció al públic del servei.

Esperem que aquest sistema faciliti la inscripció a tothom. Moltes gràcies.