Bateria de mòduls: sessions 4 i 5.



La Bateria de mòduls, cicle d’activitats de formació per a l’ocupació emprenedora i cooperativa organitzat per Vicjove i l’Oficina Jove d’Osona, inclou en el seu programa per als propers dies dues sessions més:

  • Les cooperatives des de l’experiència pràctica: divendres, 19 d’octubre, a les 6 de la tarda, una xerrada-col·loqui amb representants de quatre cooperatives amb actuació a la comarca: La Xarranca, La Remolatxa, Plana de Vic i Sambucus. Es tracta de conèixer la realitat de les cooperatives -en els seus dos vessants principals: el treball i el consum- des de l’experiència del dia a dia. Els participants respondran a una sèrie de qüestions introductòries, obrint-se a continuació un torn obert de paraules, amb la participació dels assistents.

  • L’emprenedoria social:  dilluns, 22 d’octubre, a les 5 de la tarda, Ramon Furriols i Feliu Fusté, promotors del Projecte Aurora parlaran de la creació d’entitats i empreses que aborden problemàtiques socials o mediambientals des d’una perspectiva de viabilitat econòmica, oferint eines i recursos per totes aquelles persones amb idees i inquietuds socials.
 Les dues activitats són gratuïtes i es faran als locals de Vicjove / Oficina Jove d’Osona, al recinte de la Farinera, c. Morgades, 15 de Vic. Cal fer una inscripció prèvia per correu electrònic, escrivint a vicjove@vic.cat.

Marató de Donació de Sang a Vic

Una nova edició de la Marató de Donació de Sang, tindrà lloc el proper dissabte, 20 d'octubre, des de les 10 del matí fins les 10 de la nit, al Casino de Vic.

Recorda: si tens més de 18 anys i peses més de 50 kg., pots donar sang. Mai n'hi ha prou, perquè aquest és un  recurs vital i imprescindible per als hospitals i les clíniques del nostre país, del qual cal anar mantenint sempre uns mínims per atendre urgències, malalties, etc.

La Marató anirà acompanyada al llarg del dia d'un seguit d'activitats. A partir de les 5 de la tarda, a més, hi haurà diferents actuacions: country, sardanes amb la Colla Riallera, Nest, Les Jack, l'Orfeó Vigatà i Tam Tam Gospel.