Ràdio La Plana comença la temporada


Alguns dels membres de Ràdio La Plana, al seu estudi

Ràdio La Plana, la ràdio de joves de Vic, va començar la tercera temporada aquesta setmana. El jove equip de la ràdio va estrenar la nova programació el dimarts, amb el programa esportiu “Xut i Fora”. En una hora i mitja, el programa repassa tota l’actualitat futbolística de la jornada anterior amb un bon grapat de col·laboradors. 

David Pallarols, el seu director i presentador, afirma que el programa espera seguir consolidant-se com a referent en l’anàlisi de l’actualitat esportiva. Els espais de Ràdio La Plana van encara molt més enllà. El dijous i el divendres dos programes de música amenitzaran les tardes dels oients amb música diversa i joves talents que visitaran l’estudi de la ràdio.  I els dissabtes, el “Dia D” intentarà seguir liderant l’audiència del mitjà en les dues hores dedicades al repàs de l’actualitat del dia, amb tertulians, convidats i seccions diverses inclosos.

Amb tot això, Ràdio La Plana afronta la tercera temporada amb ambició i intentant superar les xifres d’audiència del curs passat.

Ràdio La Plana és una ràdio per Internet. Podeu escoltar-la clicant aquí