ForaMuralla 2012


Antònia Fuster? Joana Font? Nacho Serrat? Paul Umbert?  ???

Ehh.... No ben bé: Antònia Font, Joana Serrat, Nacho Umbert i Paul Fuster està millor, molt millor, però és igual que et confonguis o que no recordis tots els noms. De fet, aquests són "només" alguns dels noms del cartell del ForaMuralla 2012. Un festival que amb un any de vida ja és sinònim de qualitat i de bona organització.

Recorda:
31 d'agost (Nacho Umbert + Paul Fuster + Joana Serrat + Antònia Font): Mas de Bigues.

1 de setembre: (Hyperpotamus + Mates Mates + La iaia + Bigott + Mishima + Sanjays): Mas de Bigues.

8 de setembre: Sílvia Pérez Cruz (l'Atlàntida)

Tota la informació, clicant aquí

Per perdre-t'ho, has de tenir una bona coartada...

Art & Cinema: un nou cicle de cine fresc


Una proposta nova per a les nits d'estiu: cine a la fresca en un marc magnífic: el claustre de l'Escola d'Art de Vic. És un cicle de 3 nits, organitzat per Versió Original i que compta amb la col·laboració -entre d'altres- de Vicjove.

Totes les sessions comencen a a 2/4 d'11 de la nit. El preu és de 2 € i 1 € (sí, has llegit bé, 1 €) amb el Carnet Vicjove. Cada sessió inclou servei de bar i una sessió de DJ. El programa és per no perdre-se'l. Clicant sobre els títols, pots veure un tràiler de cada peli.

S1: 17 d'agost: Exit trough the gift shop de Banksy, el mític graffiter.

S2: 24 d'agost: Tu, jo i els demés de Miranda July.

S3: 7 de setembre: Annie Leibovitz, la vida a través d'un objectiu de Barbara Leibovitz.

La S3 (sessió del 7.9.12) és una mica especial, ja que una hora abans (a 2/4 de 10) es farà la projecció dels vídeoclips dels participants a VicSona 2012 (Flipats, Three Pounds Fifty, Nest, Escudero, MM i Jack Mad). I tot, amb Carnet Vicjove, per 1 € i a la llum de la lluna...

Llunàtics i llunàtiques del món, us hi esperem!