Concert Estèreo: Guillem Ramisa i Espaldamaceta

Ja estan a la venda les entrades del segon concert del cicle Estèreo:


 +


Una proposta doble: el concert de comiat de la formació de Guillem Ramisa i El Teu Pare i, també, concert d'Espaldamaceta. Concert en Estèreo, concert doble, a l'Espai ETC,  (Passeig de la Generalitat, 46. Vic)
Dissabte, 26 de maig, a partir de les 22.
 Preus: Anticipada i Carnet Vicjove: 5 € / General: 6 €.
A la venda a Vicjove, Oficina de Turisme de Vic i Martulina Divina.

Curs d'auxiliar de cambrer / a


L'ajuntament de Vic, conjuntament amb la Fundació Mil·lenari, organitza una nova edició del Curs d'Auxiliar de Cambrer/a, destinat a proporcionar una formació específica a joves que busquen feina feina en el sector de l'hostaleria (bars, restaurants, cafeteries, etc.), bé de forma esporàdica o bé de forma habitual.

El curs té un total de 30 hores de formació teòrica i pràctica. Comença el dilluns 4 de juny i finalitza el divendres, 15 de juny. Es fa en horari de tarda (de 5 a 8), per facilitar l'assistència a joves estudiants i es farà les instal·lacions de la Fundació Mil·lenari (Pl. del Mil·lenari, 2, 1r pis) de Vic. Les edats recomanades són joves, de 16 a 23 anys

Les inscripcions es fan a Vicjove i comencen el dia 14 de maig. El curs té un cost per alumne de 105 €, però el preu d'inscripció és de 30 € per persona. La diferència és l'aportació de l'ajuntament a aquest curs de formació ocupacional. Les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció.

+ informació del curs (temari), clicant aquí
* imprès d'inscripció, clicant aquí