VicSona 2012

Ja és oberta la convocatòria de l'edició de 2012 de VicSona, Mostra de Música Jove. Fins el 31 de maig, els músics i grups interessats poden presentar la sol·licitud a Vicjove. La Mostra es farà enguany els dies 12 i 13 de juliol a l'Espai ETC (Pg. de la Generalitat, 46 de Vic) i els grups convidats seran Nyandú (guanyador de Sona9 2011) i Mates Mates (que acaba de publicar el seu disc Vida Animal).

Els requisits de participació són:

- Tots els músics han de ser menors de 30 anys (nascuts el 1982 o posteriors).

- Els músics han de ser residents a Osona. En el cas de grups musicals (fins a 6 persones) almenys dues terceres parts, hauran de ser residents a Osona. En cas de formacions de 7 o més membres, hauran de residir a la comarca almenys la meitat dels components.

Els grups participants (un màxim de 6) es donaran a conèixer durant el Pollastre Jove del proper 2 de juny, a l'Orfeó de Vic (c. Sant Pere, 9).

Durant els concerts de VicSona es gravarà un DVD de qualitat professional (que inclourà dos temes interpretats en directe de cada grup). Aquest DVD, així com un dossier de premsa, es lliurarà als grups participants com a material de promoció.

Documentació:
* Bases de VicSona 2012: clicar aquí
* Fitxa d'inscripció: clicar aquí