26.11.11: Reunió del Consell de Joves de Vic

El dissabte, 26 de novembre de 2011, el Consell de Joves de Vic ha celebrat la primera sessió d’aquesta legislatura. El Consell és un òrgan de participació de la població jove, de caràcter consultiu i impulsat per l’ajuntament de Vic per tal que les persones joves intervinguin en la construcció de les polítiques públiques de la ciutat.

A la reunió han assistit una quinzena de joves (representants d’entitats i grups juvenils, així com alguns a títol individual) i durant la mateixa s’han tractat diversos temes com l’avaluació del funcionament del propi Consell; diferents propostes per crear nous sistemes de comunicació entre els seus membres o l’inici del procés de redacció del nou Pla Local de Joves de Vic, per al període 2012-2015.

En aquesta mateixa web trobareu un apartat dedicat específicament al Consell de Joves, en el qual es pot consultar el reglament de funcionament i les actes de les sessions anteriors, així com informació sobre el procediment per formar-ne part. També us ofereix la possibilitat de fer-hi arribar aportacions i suggeriments.