Nyandú guanya el concurs Sona9!!!



El grup Nyandú de La Torre d'Oristà (integrat pels germans Ferran i Roger Orriols i pel Rubèn Pujol), ha guanyat aquesta nit a la sala Bikini de Barcelona l'edició 2011 del concurs Sona 9. Després de La iaia (guanyador al 2010), un altre grup de la Catalunya central s'ha emportat aquest premi.

El passat MMVV, a l'Orfeó de Vic i durant les semifinals del concurs, els Nyandú ja van fer un bolo espectacular. Ara, el jurat del premi ha reconegut la seva proposta fresca i energètica. Ells han fet del Lluçanès "Un indret privilegiat", tal i com proclama un dels seus temes més emblemàtics.

Si encara no els heu escoltat en directe, ho teniu fàcil: divendres 25 de novembre, teniu l'oportunitat de veure'ls al Casino de Vic, juntament amb els Raydibaum, en un concert promogut per Fressa.

Nyandú: enhorabona i per molts anys!

Vicjove col·labora amb Myplace

.

EnllaçVicjove va acollir el divendres, 11 de novembre, un grup de discussió amb joves vigatans. La realització del grup de discussió es va fer en el marc de l'estudi europeu Myplace , promogut per la Unió Europea, i que abasta 32 ciutats europees. Vic és una de les ciutats que ha estat escollida per la realització del projecte.

L'estudi vol aprofundir en el coneixement, en diferents entorns i situacions vitals, sobre la situació de la joventut, el compromís cívic i la memòria històrica. A Catalunya i la resta de l'Estat, l'estudi està coordinat per investigadors del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). L'estudi té una durada de quatre anys i, en els propers mesos, continuarà desenvolupant-se en diversos àmbits com una enquesta a la joventut del nostre municipi.