VicSona 2011: inscripció oberta!

Ja s'ha obert la convocatòria de VicSona 2011. És una Mostra de Música Moderna feta i interpretada per joves d'Osona. El seu objectiu és promoure i difondre la creació musical jove i local. Pot presentar-se qualsevol formació musical, sempre que els seus components tinguin menys de 30 anys i, com a mínim, dues terceres parts resideixin a Vic o a la comarca d'Osona.

Els seleccionats participaran en els concerts de VicSona (dies 7 i 8 de juliol, a l'Orfeó de Vic, durant els quals s'estrenarà el condicionament acústic de la sala). S'hi gravaran diversos videoclips en directe de les actuacions. A més, d'entre els seleccionats, sortiran el grups que participin en el futur en activitats o intercanvis organitzats per Vicjove i Mas de Bigues.

La inscripció és oberta fins el dia 16 de juny i es pot fer a Vicjove i al Mas de Bigues. El nom dels grups seleccionats es donaran a conèixer durant el concert de Disease que es celebrarà a la Cava de Jazz de Vic, el divendres 17 de juny, a partir de les 23 h.

Per obtenir el full d'inscripció, cliqueu aquí

+ informació sobre la convocatòria de VicSona 2011, clicant aquí