La iaia guanya el Sona9!!!

Apoteosi vigatana a la barcelonina Sala Bikini ("Vic ini", per una nit), plena de gom a gom. Més de dues-centes persones procedents d'Osona (o sigui, una tercera part de l'aforament) han acompanyat La iaia a la final de Sona9. Una final a la que han arribat Bläue, Pulpopop i La iaia, el grup liderat per l'Ernest Crusats que ha estat proclamat guanyador davant l'entusiasme dels seus fans (que n'hi havia en quantitat i qualitat: no han faltat iaies ful, amb crosses, perruques, arracades de perla falsa i faldilles llargues, a més de càntics i festa grossa).

La iaia ha tingut una progressió meteòrica: va debutar el juny de 2009 al portal de la Casa Comella de Vic, en una de les sessions del cicle Música Fresca. Poques setmanes més tard, va guanyar l'edició 2009 de VicSona. Com a conseqüència d'això, va editar el seu primer disc (El meu vaixell, 2010). A partir d'aquí s'han anat succeint bolos i l'evolució de la seva proposta musical ha configurat una formació en la que a més d'Ernest Crusats (veu, guitarra i compositor) hi ha en Jordi Casadesús (contrabaix) i Jordi Torrents "Turre" (bateria).

Enhorabona i per molts anys!!!

Mercat de Muntanya Activa de Vic, amb Vicjove

Vicjove et regala una activitat gratuïta al Mercat de Muntanya Activa, que tindrà lloc aquest cap de setmana del 12 al 14 de novembre al recinte firal "El Sucre".

En aquest mercat es podran experimentar més de seixanta activitats relacionades amb el lleure de muntanya (esquí, escalada, paintball...).

Per obtenir el tiquet d'activitat gratuïta, només cal que cliquis aquí o mostrant el carnet Vicjove al Mercat de Muntanya activa. Per aconseguir-ho, usa el codi 005468.

Més informació a la pàgina web del mercat.