Tarda de diumenge al MMVV

Finalment, diumenge va arribar el sol al Mercat de Música Viva. I amb el sol, van arribar les propostes emergents de casa nostra. Per l'escenari de la rambla del Passeig van passar, a partir de dos quarts de sis de la tarda, tres grups joves i d'Osona: primer, els Odetualet Quintet, seleccionat entre els participants al Vicsona 2010 i que van comptar amb les ja habituals col·laboracions d'Anna Rojo i Artús Jackson a les veus.

Després, va ser el torn de La iaia, guanyador de VicSona 2009. La iaia és un projecte creat per l'Ernest Crusats (veu i guitarra), acompanyat per Jordi Casadesús (contrabaix), Jordi Torrents (bateria) i Ricard Rodríguez (trombó). Són semifinalistes del concurs Sona9 i aquests dies estan a l'espera de saber si passen a la final. Molta sort, gent!

I, per acabar, la terna i abans de cedir el pas als Còsmic Grass, van tocar First Take, amb la Bertha García (Nuna) al teclats, acompanyada pel Joel Sampere als saxos i l'Antonio O'Neill a la bateria. First Take va ser un dels grups seleccionats al Troc de Músics 2009, amb una actuació a la sala Dynamo d'Eindhoven (Holanda).