VicSona 2010: Odetualet al MMVV. All in One + Turnstile a Olot

Un cop finalitzada la desena edició de VicSona, que enguany ha adoptat la formula de Mostra de Música Jove, els grups seleccionats per a actuar a Olot, en el marc de les festes del Tura, són: All in One (el 10 de setembre) i Turnstile (l'11 del mateix mes).

Aquesta actuació és el resultat de l’acord de col•laboració entre els serveis de Joves dels ajuntaments de Vic i Olot. Per reciprocitat, els grups olotins Ben Suckats i Red Souls van actuar a Vic durant la mostra VicSona.

D’altra banda, d’entre els grups participants a VicSona també s’ha seleccionat un grup per actuar al Mercat de Música Viva 2010. Aquest grup és Odetualet Quintet, que actuarà el diumenge 19 de setembre a l’escenari de la Rambla del Passeig de Vic, en el que compartirà programa amb altres dues propostes joves: La iaia (guanyador de VicSona 2009) i First Take (guanyador, juntament amb Step the Next, del Troc de Músics 2009).

Aquestes seleccions no són inherents a la Mostra (no són "premis") sinó oportunitats de promoció que s'han presentat amb posterioritat a la convocatòria de VicSona. L'organització ha decidit aprofitar-les per donar suport a la creació musical jove osonenca, tot adoptant criteris de qualitat musical i de repartiment equitatiu d'oportunitats entre els participants.

Pel que fa als videoclips gravats durant les actuacions dels grups participants a VicSona 2010 (que, a més del ja esmentats, són Absolut, Garrot Vil i Intifada) s’estrenaran durant el mateix Mercat de Música Viva i es podran veure a l’estand del Mas de Bigues al recinte firal o, mitjançant internet, al canal de vídeos de Vicjove.

L'organització (Vicjove i Mas de Bigues) vol donar les gràcies a totes les persones implicades en la Mostra (tècnics de so, muntadors i d’escenari; tècnics de l'ajuntament d'Olot; càmeres, personal del Cafè de l'Orfeó i músics) així com al públic assistent, que han fet possible que aquesta nova formula de VicSona hagi estat un èxit artístic i de participació.