Comença la Mostra de Teatre Jove

Dilluns, 12 de juliol, amb una sessió de Matx d'Improvisació entre els equips blanc (els Pèls) i vermell (les Menstruacions), ha arrencat la primera Mostra de Teatre Jove.

Una Mostra que, en la seva primera funció, ha emplenat el teatre laboratori de l'Institut del Teatre de Vic i que ha tingut moments excel·lents en les improvisacions que els jugadors dels dos equips han hagut de crear al llarg del joc.

El públic, amb les seves votacions, ha anat decidint un resultat final en el que no es tracta de guanyar sinó de compartir aprenentatge, entreteniment i espectacle.

Demà -dimarts, 13- continua el cicle amb la representació de T.I.C., una reflexió mordaç i divertida sobre les noves tecnologies, amb un repartiment molt jove.

Recordeu: podeu obtenir les entrades (gratuïtes) anticipadament a Vicjove o -una hora abans de l'inici de la funció- al mateix Institut del Teatre. No badeu: l'aforament és limitat i no es podrà accedir un cop iniciada la representació.

Premis Blocs Educatius d'Osona

Dissabte, 12 de maig. A Vic s'ha fet el lliurament de la primera edició del Premis de Blocs Educatius d'Osona, iniciativa del col·lectiu blocaire d'Osona (Osonosfera).

Els premis han comptat amb la col·laboració de l'ajuntament de Vic (àrea d'Educació i Vicjove), el Consell Comarcal d'Osona i TIC Osona.

Els blocs participants han estat dividits en dues categories (0-12 i +12).

Els guanyadors han estat els següents

0-12 : Educació infantil i primaria:

1r classificat: Bloc de les Pinediques del CEIP Les Pinediques (Taradell)

2n classificat: Escola Lluçanès del CEIP Lluçanès (Prats de Lluçanès)

+12: Educació secundària i altres nivells

1r classificat: Informació Electrònica, bloc de l'assignatura d'Informació Electrònica dels estudis d'Informació i Documentació (Universitat de Vic)

2n classificat: Pujarem la tristesa damunt les golfes batxillerat de la Salle (Manlleu)

A tots i totes, moltes felicitats.

+ informació: bloc dels premis



Música Fresca: 2 de 4.

El cicle Música Fresca ha arribat al seu equador. Dijous, 10, amb Guillem Ramisa i el teu pare, una proposta arriscada que desenvolupa un plantejament de hip hop acústic a partir de lletres pròpies, però que també s'atreveix amb versions de Tom Waits. Els components són Guillem Ramisa (veu i guitarra); Jaume Coll (contrabaix) i Arnau Altimir (caixó)

Divendres, 11, ha estat el torn de La iaia. Amb la placeta de Santa Cecília plena de gom a gom, Ernest Crusats, acompanyat de Jordi Casadesús (contrabaix); Jordi Torrents (bateria); Ricard Rodriguez (trombó) i Carla Serrat (veus), ha repassat les cançons del seu recent disc. El concert, que ha tingut moments molt intensos, ha comptat amb traducció a la llengua de signes catalana.

Dijous, 17 és el torn de J.A.M., una proposta molt jove amb tres veus i un repertori eclèctic de versions i, finalment, divendres 18 torna First Take, guanyadors del Troc de Músics 2009. Us hi esperem.

Galeria de fotos: Guillem Ramisa i el teu pare.
Galeria de fotos: La iaia.