Torna el POLLASTRE JOVE

Aquest dissabte 29 de maig i per segon any consecutiu, arriba el Pollastre Jove, una activitat que aspira a convertir-se en un catalitzador del dinamisme del jovent de la ciutat.

El Pollastre Jove és una jornada que, al llarg del dia, combina activitats de diferents tipus: d’una banda, la reunió ordinària del Consell de Joves de Vic, en el que participen entitats, col·lectius i joves a títol individual. Després de la reunió, a última hora del matí, tres “pollastres” recorreran els principals carrers i places de la ciutat, convidant als joves a afegir-s’hi i a participar.

A les 18,30 sortirà de l’Orfeó una cercavila, animada per la Xaranga Jove, que finalitzarà a la Plaça de la Catedral, espai en el que es desenvoluparan la resta d’activitats. A les 19,00 començarà el Concurs de Talents, en el que qualsevol jove que ho vulgui, pot fer pública exhibició de les seves habilitats. Per participar, només cal inscriure’s anticipadament a Vicjove. Hi haurà premis als guanyadors, elegits pels assistents. A partir de les 21,00 començaran a servir-se les consumicions del Sopar Jove, que donarà pas donant pas a les actuacions musicals.

El Pollastre enguany ha decidit contractar només estrelles locals, que ja n’hi ha i de categoria. Així que el concert anirà a càrrec de grups joves, de qualitat contrastada i d’aquí:

Començaran els Three Pounds Fifty, comandats per la seva cantant Marta Dolz; continuaran els Odetualet Quintet, que tenen preparades sorpreses i alguna col·laboració espectacular. La festa finalitzarà amb els The Mimmisikous Band, que malgrat el seu nom, són molts i molt bons.

En el disseny i implementació de la jornada han col·laborat diferents col·lectius de joves, des de la mateixa Comissió del Pollastre del Consell de Joves de Vic i, també, des de diversos esplais i entitats juvenils de Vic. Finalment, cal destacar que el creador de la imatge és el jove dissenyador gràfic osonenc Ignasi Roviró, que ha sabut sintetitzar la fusió de pollastre i jove, els dos conceptes de la jornada.