Màsterclass al Mas de Bigues: Tecno-lògic??

El Festival de Jazz de Vic ja ha arrancat. Durant aquets dies, entre els concerts i les activitats complementàries, Vic viu el jazz en primera persona. Us volem destacar, ara, una proposta:

Tecno-lògic??

Una màsterclass al Mas de Bigues, que tracta de l'aplicació de les noves eines tecnològiques en la interpretació musical.

En aquesta sessió l'Arecio Smith, acompanyat de Santi Serratosa, farà una breu demostració d'alguns dels dispositius alternatius per a la creació musical a temps real (telèfons, comandaments de joc, sensors de distància). També s'exposarà el software que permet desenvolupar noves formes d'aproximació a la música i al disseny d'innovadors models d'instruments (luthier digital).

Aquesta trobada està adreçada a qualsevol persona, independentment del seu coneixement de la teoria musical o la tecnologia.

Arecio Smith i Santi Serratosa són músics amb una àmplia trajectòria. Entre altres projectes, tots dos són membres del grup Asstrio.

La màsterclass es fara el dissabte 15 de maig, a les 5 de la tarda, al Mas de Bigues. És gratuïta per als titulars del Carnet Vicjove, per als socis de la Cava de Jazz, per als usuaris del Mas de Bigues i per als alumnes de l'Escola de Música de Vic.

Les places són limitades. No espereu a última hora i reserveu plaça passant pel Mas de Bigues o mitjançant el mail: info@masdebigues.net