Oberta la inscripció a VicSona 2010


VicSona deixa de ser un concurs per ser una mostra de música jove feta a Osona, organitzada per Vicjove i Mas de Bigues. Fins el 18 de juny, els grups que vulguin participar ja poden presentar la seva inscripció. Només cal que siguin d'Osona i menors de 30 anys (nascuts el 1980 o posteriors).

Podeu obtenir el full d'inscripció, clicant aquí.

Els concerts de VicSona seran els dies 9 i 10 de juliol a la Plaça de Santa Cecília (Orfeó) de Vic. Participaran sis grups seleccionats (tres cada dia) d'entre els inscrits. A més, hi participarà un grup convidat i un grup partner.

VicSona no té un premi per a un únic guanyador, sinó que amb el nou format se'n beneficiaran els sis grups seleccionats, ja que cadascun d'ells obtindrà la gravació -en vídeo de qualitat professional- de dos temes interpretats en directe durant els concerts. Totes les gravacions s'integraran en un DVD.

També, d'entre els seleccionats sortiran dos grups que actuaran a Olot el proper setembre, durant les Festes del Tura. En correspondència, els dos grups partners de la Garrotxa que actuaran al VicSona de juliol són Red Souls i Ben Suckats.

+ info