Reunió del Consell de Joves de Vic

Vic, 20.03.2010. Reunió ordinària del Consell de Joves de Vic, celebrada a la Sala de Consellers de l'ajuntament.

Entre altres temes, s'ha acordat la creació de dues comissions de treball: una, per recollir propostes per a les activitats d'estiu i una altra, per valorar una proposta de Reglament d'ús per a l'Orfeó, el nou equipament cultural i de joves, que s'inaugurarà el proper dissabte, 27 de març.

A banda d'això, la comissió del Pollastre Jove ha exposat les seves propostes per a la jornada del Pollastre (29 de maig) i el representant del Consell de Joves al Consell de Ciutat ha informat de l'activitat del mateix.

Després de la reunió, els membres del Consell han visitat l'Orfeó i també la Farinera, on s'ubicaran els serveis municipals de Joves i la futura Oficina Jove d'Osona.

Properament, a l'apartat del Consell de Joves d'aquesta mateixa web podreu consultar l'acta provisional d'aquesta reunió.

Mas a la Cava: Exit.

Cava de Jazz, Vic, 19.03.2010.

Concert d'Exit, dins del cicle "Mas a la Cava", organitzat per Vicjove i Mas de Bigues. Exit és una formació molt jove, procedent de Manlleu i Sant Hipòlit, amb un repertori basat en temes propis i composta per: Marc Terradellas (guitarra i veu, 16 anys); Raimon Roma (guitarra, 16 a.); Guillem Capdevila (baix i veus, 17 a.) i Ferran Crespo (bateria, 17 a.).

Exit: podeu visitar el seu MySpace, clicant aquí.

Galeria de fotos del concert: cliqueu aquí.