Curs d'iniciació a tècniques d'entrenament


Vicjove i el Consell Esportiu d'Osona organitzen (en el marc del Pla de Barris del Centre Històric i La Calla) el primer Curs d'iniciació a tècniques d'entrenament.

Combinant sessions teòriques i pràctiques, es donarà una aproximació a les tècniques d'entrenament, tant des del punt de vista dels esports d'equip com dels esports individuals, per tal que els participants coneguin i diferenciïn les tècniques d'entrenament aplicables en cada modalitat.

El curs consta de cinc sessions, repartides durant el mes de març.
Podeu veure el programa clicant aquí.

Per inscriure's, cal omplir la fitxa d'inscripció (clica aquí) i portar-la a Vicjove abans del 4 de març. L'edat per a fer-lo és de 15 a 19 anys, i el preu de la inscripció és de 10€, que es retornaran en haver assistit a la totalitat de les sessions.

Preparem el Pollastre Jove 2010

Després del Pollastre Jove de l'any passat, estem treballant en l'edició d'aquest any, que està previst que es celebri el dissabte dia 29 de maig, també en el marc de la Setmana de la Ciutadania.

Ara és l'hora de fer arribar les vostres propostes, que seran recollides per la Comissió de Treball que es va constituir per decisió del Consell de Joves de Vic. Aquesta comissió mirarà tots els casos i idees i portarà la proposta definitiva a la següent sessió del Consell de Joves.

Així, podeu portar les vostres propostes a Vicjove o enviar-les per correu electrònic, signades i amb un número de contacte, abans de l'11 de març.

Animeu-vos a farcir el Pollastre Jove!