3D: concert en clau de dona.














Vic.- 6.03.09.

Edna Sey, Nuna i Marta Dolz han ofert aquesta nit un magnífic concert en un Casino de Vic ple de gom a gom.






















Edna Sey


Tot i que l'acte ha començat amb retard a causa d'uns problemes amb els monitors d'escenari, Edna Sey (acompanyada als teclats per Albert Bartolomé) ha estat l'encarregada de començar la vetllada. El cert és que ha fet oblidar, ràpidament, aquests petits inconvenients tècnics.

Després, Nuna (teclats i veu) i Marta Dolz (guitarra i veu), també per separat, han mostrat el seu repertori. Finalment, les 3 artistes han acabat compartint escenari, acomiadant-se, en el moment culminant de la nit, amb una esplèndida versió a tres veus de "You make me feel (like a natural woman)" d'Aretha Franklin.

El concert 3D (3 dones, 3 joves, 3 músiques) ha estat, així, una mostra de la música que, a Osona i ara mateix, té les dones com a protagonistes.






















Nuna

D'altra banda, l'equip tècnic de 3D (Mas de Bigues i Setup Audiovisuals) han gravat el concert en audio i vídeo. Properament, en aquesta mateixa web oferirem alguns dels temes musicals del concert. També, diversos clips serviran per inaugurar el canal YouTube de Vicjove, al qual es podrà accedir des d'aquesta mateixa web.















Marta Dolz

Així que ja ho sabeu:

Si heu vingut a 3D, properament podreu tornar a escoltar fragments del concert...
I si no heu vingut, podreu sentir l'Edna, la Nuna, la Marta o... 3D: les tres juntes!

Al lloro, doncs. Aquí ens trobareu, aquí les trobareu. Fins aviat.

* * *

Enllaç a la galeria de fotos del concert: cliqueu aquí


* * *